El Vichy Catalan Volei Tour 2017 en detall

L’acord signat entre la Federació Catalana de Voleibol i l’empresa Creativialab ha permès posar en marxa l’edició 2017 del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour, que aquest any torna a comptar amb la categoria Open!. El tret de sortida es donarà a la platja de Lloret de Mar, el 6 i 7 de maig, i seguirà en aquestes dates i poblacions de Catalunya:

 

Qui hi pot participar?

Tots els amants del voleibol o que vulguin iniciar-se en aquest esport poden participar al Campionat de Catalunya de Vòlei Platja ja que hi ha categories pensades per a que tothom gaudeixi d’aquest esport.

Per un costat tenim el Campionat de Catalunya Vichy Catalan Volei Tour, per a jugadors federats i amb rànquing, i d’altra banda hi haurà el Campionat de Catalunya Open, per a jugadors amateurs de tots els nivells.

Al torneig s’hi poden inscriure tots els amants del vòlei platja, estiguin o no federats.

 

Com es desenvoluparà el torneig?

Dissabte al matí es disputaran els partits de fase prèvia tant del Campionat de Catalunya Vichy Catalan Volei Tour com de l’Open.

Els equips que no superin la fase prèvia del Vichy i els vencedors de l’Open es trobaran davant les xarxes dissabte per la tarda. Per la tarda continuaran els encontres tant de la categoria Vichy per trobar els semifinalistes i els finalistes, que disputaran les finals durant el diumenge.

Pel que fa a la categoria Open del Campionat de Catalunya gaudirà de les seves pròpies finals el mateix dissabte, donant per finalitzada aquesta competició.

Tots els que no es classifiquin per les finals del Vichy, i els jugadors de categoria Open, podran disputar durant tot el diumenge el ‘Open mixte’, que en ocasions també afegirà la categoria 4×4.

 

Aquest gràfic resumeix l’estructura del torneig:

 

Punts 

La categoria Vichy del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja té el seu propi rànquing i a més puntua pel rànquing Nacional de vòlei platja.

 

Altres informacions importants

* La dotació en premis arriba als 10.000 Euros al llarg del circuit, a part d’una aportació aproximada de 6.000 € en ajuts

* La fase prèvia serà de fins a 24 parelles, augmentant així les possibilitats de nous jugadors i jugadores d’entrar al torneig

* Les quatre pistes centrals estaran formades per pals fixos de la millor qualitat, cadires d’àrbitres i altres elements per gaudir del torneig al màxim! La resta de pistes seran portàtils de gran qualitat. Totes les finals, tant del Vichy com del l’Open, es disputaran en pistes centrals i amb àrbitres federats 

* Vichy Catalan, name sponsor del torneig, muntarà una zona de descans per als jugadors. A més, en algunes seus del torneig hi instal·larà una àrea de promoció del vòlei platja (amb una carpa i tres pistes), on s’oferirà degustació del producte a tots els que s’acostin a gaudir del vòlei platja.

* Per a tots els participants hi haurà esmorzar, beguda isotònica, aigua i fruita!

 

Premis

El circuit està dotat amb premis econòmics en el Campionat de Catalunya, premis en material i aportacions de col·laboradors, regals i trofeus per a les categories Open.

 

Preus i Inscripcions

Ben aviat estarà disponible la informació, al web i a les xarxes socials de la Federació Catalana de Voleibol!

Per a més detalls, contactar amb Quim Ventura (volei-platja@fcvolei.cat)

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top