Èxit absolut de participació a la prova de Montgat de la Lliga d’hivern

Aquest cap de setmana es disputa una nova prova de la Lliga d’Hivern de Volei Platja que organitza la Federació Catalana de Voleibol amb la col·laboració del Club Vòlei Platja Catalunya 2016. La platja dels pescadors de Montgat serà, de nou, la seu que acollirà aquesta competició, que arriba a la quarta prova amb un èxit absolut de participació.

La lliga d’hivern repeteix la platja de Montgat com a seu del campionat, ja que també va ser, el passat mes de novembre, la platja on es va donar el tret de sortida a la competició. Fins al moment s’han disputat dues proves més, a El Prat de Llobregat al gener i a Vilanova i la Geltrú al febrer, pel que amb aquesta jornada es supera l’equador del campionat. Per davant queda la celebració de les proves de Cunit i Torredembarra, que tindran lloc, les dues, al mes d’abril.

Dissabte al matí, la platja de Montgat serà el punt de trobada del millor vòlei platja del moment. En total, s’han inscrit 63 parelles, 33 de masculines i 30 de femenines, el que suposa un èxit absolut de participació, superant amb escreix les xifres assolides fins al moment. Els millors classificats fins ara són Sergi Sánchez en categoria masculina i Gloria Massari, que ha arribat a la final de totes les competicions, en la femenina.

La lliga d’hivern és una oportunitat única de gaudir del voleibol i la platja durant tot l’any. Tota la informació, normativa, full rànquings actualitzats i parelles inscrites ho trobareu a l’apartat de la Lliga d’hivern del web de la Federació Catalana de Voleibol.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top