El CVB Barça es classifica pel play off de Superlliga

Aquest dissabte l’equip femení de Superlliga del CVB Barcelona s’ha classificat per disputar el play off de la categoria després de guanyar l’últim partit de la temporada davant el VP Madrid. Finalment, només tres punts de més han situat a les barcelonines a la sisena plaça de la classificació, deixant fora de la lluita pel títol a l’Avarca de Menorca. Més de 400 espectadors van omplir les grades del Complex Hospitalet Nord per acompanyar l’equip en aquest important partit.

Les noies del CVB Barcelona va desplegar un joc contundent i seriós per aconseguir la victòria per 3-0 que les assegurés poder seguir lluitant per estar al play off. Però els moments amb més tensió es van viure esperant saber el resultat del partit entre Haris i Avarca de Menorca. Els triomf de les tinerfenyes i els 3 punts de més de les blaugranes en el còmput global van marcar la diferència que ha col·locat al CVB Barcelona en posició de lluitar pel campionat de Superlliga.

El primer set, tot i la igualtat inicial, va acabar a mans de les barcelonines que a partir de mig parcial van saber aturar els atacs de les madrilenyes amb una bona defensa i sentenciar els punts amb bons atacs per les puntes. Finalment el marcador es decantava per les locals amb un parcial de 25-18. El segon set va començar amb un gran parcial de les blaugrana, gràcies a un bon servei, que van saber aguantar fins acabar el set amb un contundent 25-11. El suport de l’afició i el bon joc local es va mantenir en el tercer parcial que l’equip d’Adrian Fiorenza va saber tancar amb un 25-15 al marcador.

La festa va continuar després del partit un cop es va saber que amb la victòria a Tenerife del Fígaro Peluqueros Haris per 3-1 amb l’Avarca de Menorca, el CVB Barcelona es situava sisè a la classificació i, per tant, en posició de disputar el play off. Aquesta és la sisena temporada consecutiva que el club competeix al màxima categoria de voleibol estatal i la tercera que es classifica per disputar el títol de lliga. El play off comença a disputar-se la propera setmana i el CVB Barcelona rebrà a domicili al Feel Volley Alcobendas i al líder invicte de la primera fase, el Naturhouse Ciudad de Logroño.

Per la seva banda, el DSV CV Sant Cugat ha tancat la temporada en una destacada novena posició, tot i la derrota d’aquest cap de setmana en la seva visita a les madrilenyes del Feel Volley Alcobendas, en quarta posició a la classificació. Així, els dos equips catalans a la màxima competició espanyola de voleibol repetiran la propera temporada competició a Superlliga.