El SPiSP és equip de Superlliga

El Sant Pere i Sant Pau ja és equip de Superlliga 1 després de presentar la inscripció corresponent. Aquesta arriba un cop la junta gestora ha aprovat la proposta de l’Ajuntament de Tarragona per tal de buscar un sponsor de cara a la propera temporada que ajudi a fer front a les necessitats econòmiques que tindrà l’equip a la màxima categoria del voleibol espanyol. Una categoria, Superlliga, a la que ja va haver de renunciar fa sis anys per motius econòmics.

La directiva del club tarragoní ha estudiat la viabilitat del projecte amb les possibilitats aportades per part de l’Ajuntament de Tarragona d’aconseguir un sponsor, i de manera unànime i confiant amb el consistori han decidit aprovar la inscripció del primer equip a Superlliga. En aquests moments, i després de molts esforços en busca dels fons econòmics necessaris per afrontar la propera temporada, només els faltaria aconseguir els 28.000 euros en concepte de desplaçaments.

Des de l’Ajuntament de Tarragona i des del conjunt tarragoní s’han fet veritables esforços per a que el club vermelló tornés a la màxima categoria del voleibol espanyol. Fins i tot, la Real Federación Española de Voleibol va ampliar el marge de dies d’inscripció a l’equip, per a que busqués una solució de viabilitat al seu ascens.

Amb l’ascens i inscripció del Sant Pere i Sant Pau a Superlliga, i la permanència del FC Barcelona, ja són dos els equips catalans a la màxima categoria del voleibol espanyol. Els deu equips restants que formen la Superlliga són el CV Mediteráneo, que agafa la plaça a la que ha renunciat el Cajasol Sevilla, l’Unicaja Almería, el Can Ventura Palma, tot i que sortirà amb un nou nom, el CV Teruel, l’Ibiza Voley, el CV Sòria, la Textil Santanderina, el Melilla i l’UBE L’Illa Grau. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top