El CVB Barcelona torna a la competició europea

L’equip d’Adrián Fiorenza tornarà a competir la propera temporada a la CEV Challenge Cup, la competició europea a la que s’han inscrit més de 120 clubs. Després d’una temporada de bons resultats, després d’aconseguir entrar en els play off pel títol, les blaugranes afrontaran el repte continental.

El primer partit de l’equip femení català de Superlliga serà el que les enfrontarà a 16ens de final al guanyador de l’encreuament de segona ronda entre el Pölkky Kuusamo de Finlàndia i el Sharks Charleroi de Bèlgica. El primer partit serà com a visitiant, les de Fiorenza viatjaran entre el 12 i el 14 de desembre a Finlàndia o Bèlgica, i faran d’amfitriones a Barcelona en el partit de tornada que es disputarà entre el 9 i l’11 de gener. Així ho va determinar el sorteig celebrat el passat dimecres a la seu de la CEV de Luxemburg, on es va realitzar el sorteig del quadre de competició.

Un total de 126 clubs de fins a 35 països s’han inscrit per disputar, a la CEV, la Challenge Cup. Una mostra del bon moment del voleibol a nivell internacional i en una competició on cada club té els seus propis objectius i expectatives. De moment, el CVB Barça està centrat en tancar la plantilla de cara a la temporada vinent on haurà d’afrontar la Superlliga Iberdrola i la competició continental. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top