25è Torneig Volei Sorra d’Igualada

El Vòlei Sorra d’Igualada, un dels tornejos amb més tradició de vòlei, arriba al seu 25è aniversari. Aquest any es celebrarà els propers dies 7, 8 i 9 de juliol, com sempre, al Parc de Valldaura d’Igualada, on s’hi instal·laran un total d’11 pistes que esperen l’arribada de més de 1000 participants.

El torneig començarà divendres per la tarda i s’allargarà fins a diumenge a les 18 hores, quan es coneixeran els finalistes de cada categoria. El més especial és que els partits de divendres i dissabte s’allarguen fins la matinada, el que permet gaudir als participants de voleibol a totes les hores i passar un cap de setmana al complert gaudint d’aquesta disciplina esportiva. I és que els assistents tenen la opció de quedar-se a dormir al mateix parc o bé als hotels de les rodalies. 

Enguany s’espera la participació d’uns 300 equips, i per tant de més de 1000 participants, que jugaran a les diferents categories adaptades a tots els nivells i públic, i que poden jugar en modalitat 2×2 o 4×4. La categoria ‘costellada’ és per als participants que no dominen el voleibol i el seu objectiu principal sigui la diversió. A la categoria ‘obert’ és per aquells que ja s’han iniciat en el voleibol i busquen competir. La categoria federat és per a qualsevol participant que actualment o els darrers dos anys hagi tingut llicència de pista a la Federació Catalana de Voleibol però que no tingui experiència a la sorra. Per últim, existeix la categoria elit, que tinguin un cert nivell i vulguin competir.

Per a més informació es pot consultar el web www.voleisorra.cat, on també es poden fer les inscripcions. Aquesta 25ena edició promet ser molt especial i a més hi haurà sorpreses i regals pels participants. 

 

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top