El Madison Beach Volley Tour aterra a Tarragona i donarà pas als Jocs del Mediterrani

Tarragona acull un any més el Madison Beach Volley Tuor que es disputarà a la platja de l’Arrabassada del 14 al 17 de juny. Les mateixes instal·lacions serviran posteriorment com a seu de les proves de Vòlei platja dels Jocs del Mediterrani, i donen cabuda a més 1.500 espectadors. També tindrà lloc el divendres 15 de juny, a partir de les 15 hores, el Madison Beach Volley Tour Kids, on els més petits gaudiran de clínics i diferents activitats amb els participants professionals del torneig.

La competició comptarà amb la presencia dels germans Monfort del MBVT Men i d’Ángela Lobato i Amaranta Fernández del MVBT Iberdrola, que arriben amb grans expectatives al Tarragona Open Trofeu Repsol. També arriben amb opcions els germans Huerta en categoria masculina, sent la parella amb més punts del quadre. Aquesta edició, a més, es contarà amb la presència de Harley Marques, un dels jugadors internacionals més reconeguts de vòlei platja que trepitjarà per primera vegada la sorra del circuit espanyol.

El Beach Volley Tour Kids està pensat per joves jugadors de voleibol, d’entre 10 i 16 anys, que vulguin gaudir d’una experiència en platja amb jugadors professionals. La inscripció és gratuïta i només és necessari omplir el formulari d’inscripció per gaudir de l’experiència i, a més, endur-se una samarreta de regal.

El Madison Beach Volley Tour s’ha presentat aquest matí a l’Ajuntament de Tarragona presidit per Elisa Vedrina, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, i on també hi han estat presents Felipe Pascual, en representació de la Real Federació Espanyola de Voleibol; Paula Manzano, en representació de Madison Sports Marketing; i els jugadors Carles Mora, Nuria Bouza i Erika Kliokmanaite, habituals del circuit català de Vòlei platja.

La competició ha començat avui a les 11 i s’allargarà fins diumenge quan es disputin les finals. Durant el dies de campionat hi haurà concursos, música i moltes activitats paral·leles, com animació en directe i dinàmiques que interactuaran amb els assistents per garantir sempre la diversió del públic.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top