Nou èxit i nous campions al Campionat de menors de platja celebrat a Lloret

El passat cap de setmana, Lloret va acollir les diferents competicions del Campionat de Catalunya de Menors de Vòlei Platja, en paral·lel a la disputa del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2018. Un total de 26 equips de diferents clubs van participar d’aquesta jornada on el CVB Barcelona, el CV Premià de Dalt, el Club Volei Platja Arenys i el CV Sant Martí es van alçar amb el títol de campions de les diferents categories.

La competició infantil femenina la va tenir un total de 12 equips participants i el títol de campiones se’l va endur el CVB Barça Blau que va guanyar a l’AE Carles Vallbona 2 per 2-0 a la gran final de la competició. La final va ser ajustada sobretot en el segon set, on semblava que les de Granollers empatarien a sets el marcador però les jugadores del Barça van protagonitzar una remuntada tancant el set. L’equip guanyador estava format per Núria González, Cristina Muñoz, Ona Mateo i Bruna González.

També van participar al Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de Menors Infantil Femení de Clubs el Voleibol Sant Just amb 2 equips, el CVB Barça Rosa 1 i 2, el CV AVAP Girona, el BSC Premià de Dalt, el CVB Barça Groc i el Vermell, el CV Sant Quirze i l’AE Carles Vallbona 1.

En categoria cadet femenina de clubs el guanyador va ser el CV Sant Martí que s’alçava amb el títol després de vèncer a l’AEC Vallbona per 2-0. Entre els 8 clubs participants hi havi el Volei Sant Esteve, el Club Voleibol Sant Just, dos equips del CV Avap Girona, l’AEC Carles Vallbona, el Club Vòlei Platja Arenys, el CN Sabadell i el CVB Cadet. L’equip guanyador estava format per Eulalia Julià, Miriam Pino, Abril Bosc i Lola Bacca.

En categoria cadet masculina el flamant campió va ser el Club Vòlei Platja Arenys que va guanyar a l’equip de l’AEC Vallbona Granollers per 2-0. L’equip d’Arenys estava format per Àlex Pons, Santi Sánchez, Eric Montclús, Martí Pinell i Aleix Comas.

Finalment, en categoria sots 21 femenina les guanyadores van ser Marina Balasch i Ester Pruna, que formaven parella pel BSC CV Premià de Dalt. S’enduien el títol després de guanyar la lligueta disputada amb una parella del seu mateix club, el CV Vall d’Hebron i el CV Sant Pere i Sant Pau de Tarragona.