La Federació Catalana de Voleibol celebra dissabte l’Assemblea General Ordinària

La Federació Catalana de Voleibol celebra demà dissabte l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc a la Sala David Moner de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya a partir de les 9’30 hores en primera convocatòria i a les 10 hores en segona convocatòria, a fi de deliberar i resoldre diferents aspectes.

Entre els punts de l’ordre del dia hi ha l’aprovació de la memòria, del tancament del balanç i del compte de resultats de l’ens federatiu corresponent a l’exercici 2017. També es nomenarà a l’auditor per l’exercici 2018 i es portarà a examen i aprovació, si s’escau, el pressupost per la propera temporada i les seves Bases d’Execució. També entraran a examen i aprovació el pla general d’actuació, els programes, les activitats esportives i els seus objectius, així com es portaran a debat les propostes relatives presentades pels membres de l’assemblea.

La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, realitzarà també l’informe de presidència on posarà de manifest aspectes com les eleccions a l’ens federatiu català de principis d’any, l’augment d’equips, els resultats als Campionats d’Espanya i també explicarà novetats com la ILP (Iniciativa Legislativa Popular) que ha tirat endavant la UFEC per tal de canviar la llei de l’esport i la participació que tindrà la Federació Catalana de Voleibol en la consecució d’aquest objectiu.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top