El FC Barcelona s’endu el duel català de Superlliga 2 i passa a liderar la competició

Excel·lent inici de competició del FC Barcelona a la Superlliga 2 masculina. El conjunt dirigit per Sergi Bosch lidera la competició després de la celebració de les dues primeres jornades i d’assolir els triomfs la setmana passada a Lugo (0-3),  i aquest diumenge davant el CV AA Llars Mundet, també per la via ràpida.

En un partit celebrat al Pavelló Municipal de Can Rosés de Rubí, i dins dels actes del 20è Aniversari de l’entitat vallesana, l’equip blaugrana va mostrar-se més sòlid que el seu rival, derrotant els barcelonins per 3-0. De nou, l’experiència en la distribució del joc de Jordi Gens va ser una de les claus en el triomf dels homes de Sergi Bosch en el derby català de Divisió de Plata.

Tot i les baixes al centre de Jordi Marcé i Kevin Bordas, l’equip blaugrana va comptar amb uns eficients Iván Lanza i Sergi Mata, autors des sis bloquejos entre els dos, dominant d’aquesta forma aquesta faceta del joc, que unit a l’encert atacant d’Angel Galindo i Germán López van fer insuficient la reacció del CV AA Llars Mundet en el segon set, el més igualat  del partit.

La propera jornada, el líder de la categoria viatjarà fins a Galicia de nou per a enfrontar-se a l’Aldebarán San Sadurniño, mentre que el CV AA Llars Mundet de l’italià Andrea Genova rebrà com a local dissabte a l’Olímpics de la Vall d’Hebron a Hotel Rio Carnaval Badajoz.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top