El Club Voleibol Rubí presenta els seus equips la temporada del seu 20è Aniversari

Diumenge, a primera hora del matí, va ser el dia escollit pel Club Voleibol Rubí per tal de presentar la temporada i els equips que hi formaran part de la mateixa aquesta campanya 2015/16, la de celebració del seu 20è Aniversari.

A l’acte va acudir la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, qui va voler acompanyar el club la data de celebració dels 20 anys de voleibol a la localitat del Vallès Occidental. Un acte on els fundadors del Club Voleibol Rubí, Mª Dolores ‘Loli’ González i Manel Mañas, també van ser protagonistes amb les seves paraules cap als assistents i les noves generacions de voleibolistes de la ciutat.

L’entitat vallesana compta per aquesta campanya amb set equips, sis dels quals jugaran a competició federada i l’equip sènior que torna a la competició estatal amb el pas donat a l’estiu pel club de donar el salt a la Primera Divisió Nacional.

L’acte de presentació va finalitzar amb la celebració del partit corresponent a Superlliga 2 masculina que va enfrontar al FC Barcelona i al CV AA Llars Mundet amb victòria blaugrana per 3-0.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top