Presentació d‘equips 2015-16 d’un CEV L’Hospitalet que creix en número de jugadors un nou any

Dissabte va tenir lloc al Poliesportiu Municipal El Gornal de L’Hospitalet la presentació d’equips i de la temporada 2015/16 per part del CEV L’Hospitalet que tot just encetarà la seva cinquena temporada com a club, temporada en la que comptarà amb 12 equips, aplegant més de 120 jugadores i jugadors, i es que des d’aquesta campanya el club comptarà amb la novetat de la creació d’un equip infantil masculí que participarà a la competició federada.

A l’acte de presentació dels equips d’enguany no va voler faltar la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, que juntament amb el Tinent d’Alcalde de Benestar i Drets Socials, Esports i Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet, Cristian Alcázar, va acompanyar a la nova directiva del CEV L’Hospitalet presidida des d’aquesta temporada per Francisco Gallardo.

L’entitat disposa, una temporada més, d’un conjunt mixte benjamí, un aleví escolar, dos equips infantils, dos cadets, tres juvenils i dos sèniors. Paral•lelament aporta monitors, de forma altruista, a diverses escoles i instituts de la ciutat amb la voluntat de promocionar l’esport del voleibol. 

Donar continuïtat al projecte que es va encetar al juny de 2011 i que es fonamenta en la construcció d’una bona base de jugadores. Aquest és el principal objectiu que es va marcar l’anterior junta directiva del Club Esportiu Voleibol L’Hospitalet en una plaça històrica pel voleibol català, i que van aconseguir, així com assolir l’ascens a la Primera Divisió Catalana per part de l’equip juvenil-cadet, repte que van aconseguir la temporada passada i que en aquesta el següent pas serà el de consolidar-ho a l’elit del voleibol formatiu català.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top