El FC Barcelona, campió de Catalunya juvenil masculí a falta d’una jornada

El FC Barcelona és el nou campió de Catalunya juvenil masculí. Els nois que entrena Bea Gil substitueixen en l’àlbum d’or de la competició al CV Andorra, campió a Roquetes la temporada passada. L’equip blaugrana, torna doncs, a dominar en aquesta categoria en la que va ser campió dues vegades consecutives a les temporades 2010/11 i 2011/12.

L’equip blaugrana s’ha mostrat com el més regular i sòlid de la competició, finalitzant invicte en les tretze jornades de la primera fase del Campionat de Catalunya juvenil i en el Grup 1 de la segona fase que agrupa els quatre primers equips de la primera fase i en la que segueix sense cedir una derrota.

Amb el nou sistema de competició d’enguany, el FC Barcelona ha estat el més regular al llarg de la temporada i ara troba el premi a tota una temporada de triomfs amb la consecució del campionat de Catalunya a falta d’una jornada per a la finalització de la segona fase.

Una vegada finalitzada la temporada al Grup 1 i 2 la setmana vinent es durà a terme el Playoff final per l’altre plaça en joc per a disputar el Campionat d’Espanya a Badajoz i que disputaran CV Andorra, IES Anna Gironella Mundet, CV Salou i CV Arenys, en una seu encara per definir.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top