Bordils testimoni del sisè entrenament de seleccions catalanes de menors

La localitat gironina de Bordils va ser seu ahir diumenge a la tarda del cinquè entrenament de les seleccions catalanes de menors aquesta campanya 2013/14. El club local, Handbol Bordils, va mostrar-se molt col·laborador i participatiu en la jornada, i el públic local va poder gaudir de la presència de tres jugadores del club a les seleccions infantil femenina que dirigeixen Xavi Perales i Xavier Balsells, amb la participació de Guadalupe Sol Mamone i Nina Busquet, i de Joana Busquet en la selecció cadet femenina d’Arseni Llenas i Iván Silverio.

A les 16:00 hores s’iniciava l’entrenament de les seleccions més menors catalanes, uns entrenaments dirigits pels seleccionadors masculí, Sergio Fernández i Alek Stevovski i femení, pels quals es tracta del cinquè entrenament preparatori al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques.

Dues hores més tard, va arrencar la sessió de les seleccions cadets, les quals realitzaven ja la seva sisena presa de contacte aquesta campanya. Alberto Toribio, en la selecció cadet masculina, juntament amb Idaira Vega, i els seleccionadors cadets femenins afinen ja la preparació per a l’imminent participació al proper estatal de seleccions autonòmiques a Valladolid.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top