El DSV CV Sant Cugat posa entre les cordes al líder de Superlliga

El primer equip femení del DSV CV Sant Cugat segueix mostrant el seu bon joc i la seva consolidació com equip de la Superlliga femenina. Aquest cap de setmana van estar a punt de sorprendre amb una victòria al Minis Arluy VB Logroño, líder en solitari del campionat. El partit, disputat a Valldoreix, va acabar amb un ajustat 2-3 al marcador.

Les jugadores de Rafa Ruiz van aconseguir posar entre les cordes a les primeres classificades de la lliga Iberdrola avançant-se al marcador per 2-1. El primer set, tot i la igualtat constant, va finalitzar amb victòria de les visitants per 19 a 25. La solidesa mostrada per les santcugatenques va permetre que en el segon no tinguessin rival i s’imposessin per 25 a 19, tot i que en alguns moments del partit van superar al rival de fins a 9 punts. El tercer set, el més igualat de tots també va anar a parar a mans de les locals que van saber sentenciar un ajustat 25-23.

La fita històrica va estar a punt de materialitzar-se quan les de Ruiz es van avançar en el marcador i guanyaven per 22-19 en el quart set però, finalment, les de La Rioja van saber aguantar la pressió i lluitar fins tancar el parcial amb un 23-25. El set de desempat es va decantar amb claredat per l’equip visitant, que aconseguir sumar dos punts més després d’un partit molt treballat.

Dels 3 punts que van estar a tocar les de Sant Cugat en van poder salvar un que, tot i ser molt important pels ànims de l’equip, i més perquè s’ha aconseguit amb el líder indiscutible de la lliga, no les ajuda a escalar posicions per apropar-se a les posicions de play-off pel títol de lliga. El conjunt dirigit per Rafa Ruiz continua sisè a la classificació amb 24 punts, a 9 del quart classificat, l’Avarca de Menorca. El proper partit el DSV CV Sant Cugat viatja a Madrid on s’enfrontarà al penúltim classificat, el VP Madrid

Resta d’equips catalans a Superlliga

En el derbi català de la Superlliga masculina, el FC Barcelona va superar amb certa solvència al CV Sant Pere i Sant Pau (3-1). D’aquesta manera, el conjunt blaugrana, entrenat per David Lorente, es consolida a la quarta posició de la taula mentre els cooperativistes sumen un partit més sense pujar cap punt al marcador. Si els de Vlado Stevovski no aconsegueixen sumar cap punt la propera jornada podrien certificar el seu descens matemàtic de categoria.

D’altra banda, el CVB Barcelona d’Adrian Fiorenza va perdre per 0-3 amb l’Arona Tenerife Sur. Les blaugranes ocupen la desena posició a la taula amb 17 punts. El proper partit el disputaran amb l’altra equip canari, l’Aguere Ciudad de la Laguna.