Presentació oficial de la temporada del Club Voleibol Sant Boi

El Club Voleibol Sant Boi va presentar el passat 20 de gener els seus equips per aquesta temporada 2017/2018. A l’acte hi van assistir els jugadors, entrenadors, directiva i aficionats de l’entitat esportiva, així com la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.

El club del Baix Llobregat va presentar a la seva afició i ciutat els seus més de 130 jugadors que es reparteixen entre els 14 equips de l’entitat. El CV Sant Boi te representació amb els seus equips des de Primera Divisió catalana fins a categoria aleví. A més, també conten amb un equip a la lliga de veterans.

A l’acte, on es va presentar un a un a tots els equips que formen part de l’entitat, i van assistir membres de la Junta Directiva del club, entre els que destaca el president, Oswaldo Valencia, i també la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, que va encoratjar a l’entitat a seguir amb el bon treball realitzat fins ara i desitjant-los els millors resultats per aquesta temporada.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top