Catalunya participarà de l’11 al 14 d’abril al CESA 2018 a Valladolid

Ja són oficials les dates del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’aquest 2018. La competició per excel·lència de menors de caire estatal es disputarà a Valladolid de l’11 al 14 d’abril. La delegació catalana hi desplaçarà una expedició de més de 60 persones i buscarà millorar els resultats de la passada edició. De moment, els seleccionadors entrenen per tancar els equips amb la millor plantilla.

Catalunya desplaçarà a Valladolid un total de 4 equips, 52 jugadors, entre categoria infantil i cadet, masculina i femenina. A més, la delegació també comptarà amb els 8 seleccionadors catalans, els fisioterapeutes i els delegats. Més de 60 persones que ja treballen per poder pujar les Seleccions Catalanes al calaix més alt del podi en el campionat estrella de categories inferiors.

La passada temporada Catalunya va tornar amb bons resultats de Valladolid, seu també del campionat. L’equip infantil femení va pujar al tercer calaix del podi, mentre les seleccions cadets van acabar quartes de la seva categoria i la selecció infantil masculina finalitzava la competició en vuitena posició.

Enguany, els seleccionadors catalans ja entrenen als seus jugadors amb la vista posada al campionat. Fins al moment s’han realitzat 8 convocatòries per tal de tancar els equips amb la millor plantilla possible. Ahir, 72 aspirants a formar part de les Seleccions Catalanes entrenaven al pavelló de la Blume per buscar-se un lloc a l’equip que es desplaçarà al mes d’abril. Només 14 jugadors per categoria cadet, i 12 per la infantil, formaran part de la delegació que viatgi a Valladolid.

Idaira Vega, tècnica de la Blume, i Alejandro Varese, tècnic del CV Arenys, són els seleccionadors de l’equip infantil masculí. Alberto Toribio, responsable del grup masculí GET Blume, i Sonia Fandos, del CV Vall d’Hebron, són els responsables del cadet masculí. En categoria femenina Miguel Fuente i Albert Iricibar, primer i segon entrenador del grup femení del programa GET Blume, repetiran dupla a la selecció cadet femenina; mentre Xavi Perales, tècnic del CV Sant Quirze, i David López, del CV Vall d’Hebron són els seleccionadors de la selecció infantil femenina.

Valladolid acollirà aquesta competició que desplaça més de 1500 persones entre entrenadors, jugadors i àrbitres, dividits en seleccions autonòmiques de tota Espanya. En total, es disputaran més de 200 partits al llarg dels quatre dies de competició, que es dividiran en quatre pavellons i 14 pistes de joc. El poliesportiu Pisuerga tornarà a ser el centre neuràlgic de la competició, amb 8 pistes de joc.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top