El DSV CV Sant Cugat es proclama nou campió de Catalunya infantil a Lleida

El Pavelló Joan Oró de Lleida va acollir una vibrant Fase Final a 8 del Campionat de Catalunya de Primera Divisió infantil femenina organitzada de forma impecable pel CECELL Lleida i que va acabar amb la rúbrica del triomf final del DSV CV Sant Cugat davant el CVB Barça. Amb el triomf a Lleida l’entitat vallesana recupera el ceptre en aquesta categoria, en poder del CVB Barça a les dues últimes temporades. Pel Club Voleibol Sant Cugat es tracta del quart títol de campió de Catalunya de Primera Divisió infantil femenina de les últimes deu temporades.

El DSV CV Sant Cugat va vèncer 3-0 en una final disputada en pista central i en la que les vallesanes dirigides per Eros Ortiz es van acabar imposant per acabar aixecant la copa la capitana vallesana Ariadna Priante de mans de la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, que les acredita com a campiones de Catalunya, en una cerimònia d’entrega de trofeus que va comptar també amb la presència del President del CECELL Lleida, Antoni Blesa, i del Representant Territorial de la Secretaria General de l’Esport a Lleida, Joan Segura.

Vallesanes i blaugranes van arribar a la final, disputada diumenge a la tarda davant un nombrós públic, després de derrotar al matí a semifinals a AE Carles Vallbona Granollers i CV Esplugues per idèntic resultat de 3-1.

Dissabte a la tarda granollerines i espluguenques van fer-se amb el triomf als Quarts de Final. Així el CV Esplugues va derrotar 3-1 a un CV Salou que al matí va superar en Vuitens de Final al Vòlei Vilassar (3-1), mentre que l’AE Carles Vallbona Granollers va superar a un CV Vall d’Hebron (3-0) que al matí va superar a l’amfitrió CECELL Lleida per 1-3, per assolir les seves segones semifinals consecutives al Campionat de Catalunya de Primera Divisió infantil femenina.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top