El CVB Barça es fa amb el títol de Lliga Aleví en darrera jornada de competició. CV Olot, subcampió

El Campionat de Catalunya aleví mixte va finalitzar aquest passat cap de setmana amb la celebració de la última jornada als diferents grups de la segona fase de competició. El CVB Barça de Jose Beneyto va fer-se amb el campionat en la darrera jornada després de sumar una nova victòria, aquesta vegada a la pista del debutant en competició federada, CE Escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès.

El conjunt blaugrana substitueix en l’àlbum d’or d’aquesta categoria, iniciada fa dues temporades, al CV Andorra (BCN), campió la temporada passada, precisament per davant del CVB Barça. Les blaugrana acaben com a primeres classificades una competició en la que han tingut un rival ferm com el Club Voleibol Olot, quin fins la última jornada ha lluitat per fer-se amb el triomf final amb les barcelonines. L’equip olotí va finalitzar aquesta setmana la competició sumant també la novena victòria, per una derrota com les blaugrana, en el Grup A de la segona fase que determinava el campió de la categoria i la plaça disponible pel Campionat d’Espanya aleví que tindrà lloc a Valladolid del 24 al 26 de juny.

L’ens federatiu català comptarà amb fins a dues places més a la primera edició del primer estatal de clubs en categoria aleví, unes places que es determinaran en categoria masculina i femenina en la convocatòria de competició que s’inicia el cap de setmana del 7 i 8 de maig.

Aquesta tercera edició de la Lliga Aleví mixte federada ha comptat amb la participació de 17 equips, dels quals ara repetiran molts d’ells en la convocatòria dels campionats en categoria masculina i femenina. Així, en categoria masculina repetirà el CN Sabadell, qui precisament acull la primera concentració com a local, tenint com a rivals a CV Vall d’Hebron i FC Barcelona, mentre que en categoria femenina seguiran competint els dos equips del Vòlei Sant Celoni, el Club Voleibol Olot, seu d’una de les primeres concentracions femenines, l’AE Carles Vallbona Granollers, AE Molins, CEV L’Hospitalet, DSV CV Sant Cugat, i un CV Gavà que per segon any consecutiu ha acabat en tercera plaça la lliga aleví mixte federada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top