DSV CV Sant Cugat, nou equip de SFV! Les vallesanes retornen a l’elit dues temporades després

Una setmana més el voleibol català està d’enhorabona. El DSV CV Sant Cugat va certificar dissabte al Pavelló de Voleibol de Valldoreix l’ascens a Superlliga 1 femenina després de derrotar 3-0 al CV Torrelavega, assolint els tres punts que necessitava per assolir l’objectiu de retornar a l’elit del voleibol estatal dues campanyes després.

Davant els seus aficionats que van omplir el pavelló les jugadores dirigides per Rafa Ruiz i Aitor Piñol van sumar la quarta victòria de la Fase d’Ascens a Superlliga 1 femenina, refent-se de les dues derrotes consecutives patides a Guadalajara i Santa Cruz de Tenerife, que van fer obligatòria la victòria en la darrera jornada de fase d’ascens davant el campió de la Copa Princesa, CV Torrelavega.

El primer set va començar amb intercanvi de punts i un conjunt local que a mesura que transcorria el període anava prenent més i més avantatge. Ho van intentar les visitants, que volien tancar la seva temporada amb victòria, però les rematades de Julia Bonet van col·locar a les catalanes amb el 25-19 que iniciava el seu camí cap a l’ascens. El segon parcial semblava calcat al primer però el DSV CV Sant Cugat va prendre de seguida les regnes del joc. L’encert col·lectiu de les santcugatenques va suposar un 16-9 que serviria per tancar el set amb un 25-17 final. Les visitants anaven de més a menys i poc podien fer davant les ganes de victòria de les locals. El conjunt català es va mostrar inflexible i aviat va prendre avantatge 8-5, 16-11. L’aportació de Cristina Borja va completar la contribució de Julia Bonet i les barcelonines situaven així el 25-16 que representava el 3-0 definitiu.

La temporada vinent la Superlliga 1 femenina comptarà amb dos representants catalans. Al CVB Barça li acompanyarà el DSV CV Sant Cugat.