El DSV CV Sant Cugat campió de la Superliga Júnior Femenina

El juvenil A del DSV CV Sant Cugat es va proclamar aquest passat dissabte campió de la Superliga Júnior Femenina que s’ha celebrat a Las Palmas de Gran Canaria des de l’11 de febrer. Un total de 22 equips han participat en aquesta competició dels quals 7 eren catalans i cinc d’ells han acabat entre les 10 primeres posicions.

Les santcugatenques han tancat un campionat espectacular on no han cedit ni un sol set en els 7 partits que han disputat en el els 5 dies de competició. A primera fase van guanyar els tres partits disputats, passant de ronda com a primeres de grup, i gual resultat que a la segona fase, les semifinals i la gran final, on es van enfrontar al CV Sayre CC La Ballena.

A la gran final de la Superliga Junior el primer va ser el més ajustat de tots i les canàries van arribar fins al punt 23, mentre que el segon les deixaven amb només 9 punts i el tercer es va disputar amb control sobre el marcador que va acabar 25-20. Per arribar a la final, les de Sant Cugat van haver de jugar les semifinals amb un altre equip català, el Voleibol Sant Just, que finalment va acabar quart a la competició després de perdre la tercera posició davant el Bou Cafè CIDE de les Balears.

Dels 7 equips catalans inscrits a la Superliga Júnior Femenina 5 han acabat en les deu primeres posicions. A part del DSV CV Sant Cugat i el Voleibol Sant Just, el CVB Barça finalitzava setè; el CV Granollers, vuitè; i el CV Vall d’Hebron en desena posició. Els altres dos equips en competició, el Club Natació Sabadell i el CV Premià de Dalt Maresme, marxaven del campionat en la tretzena i catorzena posició respectivament.

A més, el DSV CV Sant Cugat torna a casa amb dos trofeus, ja que Ariadna Priante, col·locadora del DSV CV Sant Cugat, va rebre el premi Iberdrola com a millor jugadora del torneig.