La Lliga d’Hivern de Vòlei Platja encara la recta final a Badalona

El proper dissabte, 22 de febrer, es disputa la quarta prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja que organitza la Federació Catalana de Voleibol. La competició tindrà lloc dissabte al matí a la platja del Pont del Petroli de Badalona. Amb aquesta prova s’encara la recta final del campionat al que li quedaran dues proves més, a Vilanova i la Geltrú i la final, a Cunit.

Fins al moment prop de 300 persones han participat a les tres primeres proves disputades a la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. La competició masculina ha gaudit de la participació de 83 parelles, mentre la femenina s’ha quedat amb 55 parelles inscrites. La prova amb més participació va ser la primera, al mes de novembre, celebrada a Barcelona amb la inscripció de 50 parelles, 30 en categoria masculina i 20 en la femenina.

Aquesta propera prova de Badalona serà la primera que es disputa fora de les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, on han tingut lloc les tres primeres, i on la competició d’hivern no tornarà. La prova de març tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú, i la final es disputarà a Cunit, ciutat que havia d’acollir la competició al mes de gener però que pels desperfectes causats pel temporal Gloria es va traslladar a les instal·lacions fixes de Barcelona.

Les inscripcions estan ja obertes i el període per confirmar la participació a la prova finalitza aquest proper dijous, 20 de febrer, a les 12 del migdia. Per aquells que ja formen part de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja i vulguin participar en aquesta prova només han de confirmar la seva assistència enviant un mail a volei-platja@fcvolei.cat. Per aquells que encara no formen part de la competició deixem els enllaços per a la inscripció i la tramitació de la llicència.

Les proves de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es divideixen en diferents categories per garantir competir amb equips de nivells similars i es garanteix a tots els participants un mínim de 3 partits. Totes les proves es disputen dissabte al matí, entre les 9 i les 14 hores i són puntuables pel rànquing català.

INSCRIPCIONS

TRAMITACIÓ LLICÈNCIA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top