El DSV CV Sant Cugat assegura la permanència a Superlliga

El DSV CV Sant Cugat s’assegura la permanència a Superlliga per la propera temporada a falta de tres jornades per acabar la lliga. La victòria d’aquest cap de setmana davant l’Extremadura Arroyo 30 fa que les de Rafa Ruiz puguin començar a preparar la que serà la vuitena temporada a la màxima categoria del voleibol femení a Espanya.

El pavelló de Valldoreix es va omplir una vegada més, aquest dissabte, per animar al seu equip i acompanyar-lo fins a la victòria que assegurés militar un any més a la Superlliga. El suport del públic i el bon joc de les pupil·les de Rafa Ruiz, van portar l’equip santcugatenc a guanyar, per primera vegada aquesta temporada, per la màxima, 3-0. El DSV, tot i patir els primers punts del primer set, van saber controlar els nervis i encarrilar el partit sentenciant amb solvència els 3 sets (25-21/25-16/25-20).

Una vegada més l’equip ha comptat amb l’atac imparable de Carla Moreira, màxima anotadora de Superlliga i de la que es desconeix quin serà el seu futur. Des del club ja han mostrat el seu interès en la continuïtat de la jugadora brasilera, que disputarà els tres partits que queden amb el DSV CV Sant Cugat i després marxarà al Brasil per acabar de decidir què farà la propera temporada i valorar les possibles ofertes que li puguin arribar després d’una temporada al màxim nivell.

L’equip ha sumat davant l’Extremadura Arroyo 30 la cinquena victòria del campionat i la propera temporada ja serà la vuitena que l’equip milita a la Superlliga femenina, convertint-se juntament amb el CVB Barcelona, en l’equip català que més vegades ha competit en aquesta categoria. De moment els queden tres partits per davant, dos desplaçaments a casa el Naturhouse Ciudad de Logroño i del Feel Volley Alcobendas, i rebre a Valldoreix al Fígaro Peluqueros Haris. Tot i això, la classificació matemàtica permet a Rafa Ruiz pensar en el futur i començar a preparar la següent temporada, on espera estar de nou al front de l’equip.

 

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top