Assignats els entrenadors pel Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, a proposta de l’Àrea Tècnica, ha nomenat els entrenadors de les Seleccions Catalanes, infantil i cadet, que participaran al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. El campionat, que organitza la Real Federación Española de Voleibol, es disputarà a Valladolid del 19 al 22 d’abril.

Els entrenadors han estat escollits en base als informes presentats per l’àrea tècnica de la federació i tenint en compte l’elecció d’entrenadors en actiu a la mateixa categoria en la que participaran al campionat d’Espanya. Així, per a la Selecció Catalana Infantil Masculina, els escollits són com a primer entrenador Lluis Enric Molada i, com a segon, Manuel Torras. Molada és actualment tècnic del programa GET Blume Voleibol en la branca masculina, mentre que Torras és entrenador de l’infantil de l’AE Carles Vallbona. La Selecció Catalana Cadet masculina estarà a càrrec d’Alberto Toribio, tècnic responsable del prorgrama GET Blume masculí i membre del cos tècnic de les seleccions de menors de la Real Federación Española, que constarà com a primer entrenador i de Ramon Llinares, entrenador del CV Arenys.

Pel que fa a la branca femenina, David López, del CV Vall d’Hebron, s’encarregarà de la Selecció Catalana infantil com a primer entrenador. Mentre que Marc Busquets, del CV Olot ho farà com a segon entrenador. Per últim, Miguel Fuente, tècnic responsable del programa GET Blume femení i membre del cos tècnic de les seleccions de menors de la Real Federación Española, i Albert Iricibar, segon entrenador del GET Blume entrenador de l’equip infantil del CN Sabadell, seran primer i segon entrenador de la Selecció Catalana Cadet Femenina.

D’aquesta manera queden designats els 8 entrenadors que lluitaran per arribar al més alt del podi al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Els equips, encara en formació, sorgiran de les diferents concentracions que s’estan realitzant al Pavelló Poliesportiu del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat. Els ja tècnics hauran d’anar tancant els equips les properes jornades abans de la concentració final de Setmana Santa que ha de servir per preparar el Campionat.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top