El CVB Barça, present en els VII Jocs Catalans d’Esport Adaptat celebrats a Cervera

El passat diumenge 25 de Maig a la població de Cervera (Lleida) es va disputar el primer partit de l’equip de VOLEI-TERRA del CVB Barça a les jornades del VII Jocs Catalans d’Esport Adaptat, organitzat per la Federació Catalana d’Esport de persona amb discapacitat física.

Les noies del club blaugrana juntament amb un combinat de voluntaris (alguns medallistes olímpics) van fer una exhibició en la que van demostrar tots els progressos assolits gràcies a la tasca realitzada pel seu entrenador Santi García.

En el partit a tres sets molt emocionants es van veure jugades de qualitat i sobre tot de coratge, el primer set l’equip B va guanyar amb un còmode 20-25, però el següent amb un gran nivell de joc l’equip A el va conquerir per un ajustat 27-25, i en l’últim un altre cop el ‘B’ va prendre la victòria amb un 13-15. Cal destacar la gran jornada viscuda de convivència durant els tres sets fent així una rivalitat molt sana i esportiva entre tots dos conjunts.

Gran jornada d’alegria, germanor i felicitacions rebudes per part de tothom (públic, organització, altres entitats, etc) de la gran tasca feta en la qual animem al club blaugrana a continuar amb aquesta gran tasca social.

L’acte de cloenda, amenitzat pel grup de teatre ‘Liant la troca’, compost per persones amb diferents discapacitats motrius, van fer una gran posada en escena en un genial acte i ball reivindicatiu.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top