Bona acollida del clínic de Javier Peña a Mataró

El Poliesportiu del Carrer Euskadi de Mataró va convertir-se dissabte en epicentre del vòlei català amb tres activitats de la Federació Catalana de Voleibol en col·laboració amb el Club Voleibol Mataró.

La jornada va iniciar-se a primera hora del matí amb la Fase Final de la primera edició de la Lliga Aleví que organitza aquesta federació, i que va desenvolupar-se fins al migdia. Mentre es duia a terme aquesta fase final, en la pista del costat, arrencava a les 10:30 la Fase Final del Campionat de Catalunya de Segona Divisió infantil femenina, torneig el qual va seguir per la tarda i diumenge al matí amb la celebració del tercer i quart lloc i la final.

Des de les 15:30 hores va tenir lloc, en una zona perfectament acotada pel club organitzador, el desenvolupament del clínic de Preparació física en les categories de menors a càrrec del ponent Javier Peña, Preparador físic de l’actual campió de Superlliga-1 masculina, CAI Teruel, i professor de voleibol en la Universitat de Vic, a banda de Director del Programa ARC de la Federació Catalana de Voleibol del 2008 al 2011 i seleccionador català absolut en els Bilaterals Internacionals organitzats per la FCVb em 2009, 2010 i 2011.

L’acollida en aquest clínic va ser molt bona, amb gairebé una trentena de participants que van gaudir i descobrir eines per tal de dur a terme una bona preparació física i prevenir lesions en els practicants més joves del nostre esport.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top