L’equip de Volei-Terra del CVB Barça participa en el Open Day de la Cruyff Foundation

Aquest passat cap de setmana l’equip de Volei-Terra del CVB Barça va ser partícip del Open Day que l’organització Cruyff Foundation va dur a terme el passat divendres 30 de maig a les instal·lacions del Poliesportiu de la Marbella de Barcelona, tot i que en un principi l’activitat havia de desenvolupar-se a les instal·lacions exteriors de la pista d’atletisme del Complex Esportiu, i que degut a la pluja es va realitzar en el Pavelló Poliesportiu.

L’Open Day és una festa per excel·lència de la Fundació Cruyff, on nens i nenes representants de la Fundació Cruyff van a passar un dia d’esport i diversió. La jornada està organitzada amb tot un seguit de disciplines esportives, on els nens han de participar en el major nombre de disciplines possibles. Al finalitzar la jornada, no hi ha guanyadors ni perdedors, sinó que tots els participants són guanyadors, ja que participen posant en pràctica totes les seves capacitats.

Més de 400 esportistes del món de la discapacitat van participar en cadascuna de les disciplines, participant també del Volei-Terra, voleibol adaptat, en el que el CVB Barça aposta decididament d’un temps a aquesta part. Les noies de l’equip de voleibol adaptat de l’entitat blaugrana, Paloma Oñate, Meritxell López, Sandra Ventura, les cadets blau Gina Fabregat i Marta Blanco, la juvenil blau Hanna Lotoshynska, les germanes Carmona del Superlliga-1 i el voluntariat d’Alexia Castillo van estar presents en l’Open Day i al final de la jornada van poder saludar a Johann Cruyff, qui va voler conèixer de primera mà tots els esports i participants de la trobada, i felicitar-los personalment per l’aposta i compromís social que mantenen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top