El CVB Barça de Superlliga-1, present al Torneig Internacional de Frasnes

L’únic equip català que estarà present a la màxima categoria estatal la propera temporada es troba des d’ahir a la localitat belga de Frasnes-Lez-Anvaing per tal de disputar un Torneig Internacional amb la presència d’algun dels millors equips d’Europa.

El CVB Barça que va començar la pretemporada el passat 25 d’agost sota les ordres del nou entrenador, l’argentí Xavier Perales. Després de dues setmanes de doble sessió entre INEFC i la primera setmana el Poliesportiu del Centre de Viladecans, el club català afrontarà el seu primer torneig de pretemporada a Bélgica.

Les catalanes que aquesta campanya competiran per tercer any consecutiu a Superlliga-1 femenina, i a més debutaran a Europa disputant la Challenge Cup, jugaran des d’avui i fins el proper diumenge, aquest torneig internacional que reuneix a vuit equips europeus entre els que destaca la presència de l’ATOM Sopot polonès, tercer classificat de l’ORLEN Liga la passada campanya i que compte en el seu equip amb vàries internacionals amb Polònia (Izabela Belcik, Maja Tokarska, Katarzyna Zaroslinska) i la presència a la banqueta del prestigiós tècnic italià Lorenzo Micelli.

L’equip polonès, l’Istres Ouest Provence VB francès i el VDK Gent seran la primera pedra de toc d’aquest exigent torneig en la seva primera fase, mentre que en el decurs del torneig podria creuar-se amb les belgues del Dauphines Charleroi, participants també en el torneig on dirigeix el seleccionador estatal absolut femení, Pascual Saurín, i compte amb vàries jugadores internacionals espanyoles a les seves files.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top