CV Sant Cugat, gran triomfador del 9è Torneig de la Diada del CECELL Lleida

La 9ª edició del Torneig de la Diada, celebrada dissabte al Pavelló Joan Oró, va finalitzar un any més amb molta esportivitat i amb molts minuts de joc per a tots els equips participants. Aquest Torneig és un dels tornejos de pretemporada amb més prestigi de Catalunya, degut a que es duu a terme entre els millors equips de cada categoria, aquest any els clubs convidats eren: Club Voleibol Sant Cugat, Club Voleibol Vall d’Hebron, els equips del CECELL, i per primer cop hi van participar el Club Voleibol Salou i el CAI Teruel.

En categoria infantil i juvenil el campió va ser el CV Sant Cugat. Mentre que en categoria cadet l’equip campió fou el del CV Vall d’Hebron.

Aquest any també es va disputar un partit de categoria sènior entre el CECELL i el CAI Teruel que va acabar amb victòria local per un ajustat 3-2.

Des del club organitzador es valora molt positivament la nombrosa participació al torneig i el fair play que es va viure durant tota la jornada de volei.

El  Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso, i el Vicepresident de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, van fer entrega de les medalles i trofeus a totes les participants i als equips campions.

El dissabte 20 de setembre el CECELL organitza el seu segon torneig de pretemporada, el Torneig del CECELL, amb la participació d’equips de la segona divisió infantil, cadet i juvenil, i amb un partit amistós CECELL – CV Vall d’Hebron de 1a Catalana sènior.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top