Arriba la Final del Campionat de Catalunya Vòlei Platja 4×4 a Barcelona

Aquest diumenge 7 de setembre arriba la Final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 4×4 a la Platja del Somorrostro de Barcelona (al costat de l’Hospital del Mar). Després de tres proves disputades al llarg de l’estiu a Mataró, Castelldefels i Calella arriba la gran final a Barcelona per tancar un Circuit de SVATOUR amb una grandíssima participació durant tot l’estiu.

Després de l’acord al que van arribar la Federació Catalana de Voleibol i SVATOUR arriba el desenllaç del campionat aquest diumenge, estant ja segura la participació de set equips classificats a les tres proves prèvies disputades durant l’estiu i que són els següents: Poca Broma – Bous de les Montanyes (Arenys de Mar), No valen pa nah – Petites bèsties pardes (Vilanova), Dimitris – Pavon&Co. – Mr Matute – Los gitanos del Prat – Vetandwin – Imaginación Nula – Easy Game – Pixel Cream (Mataró), Alfred – Pelotazos boom (Viladecans), Ositos Viancy – M.A.C.A (Sant Vicens), Old School –Duques de Feria – Amigos de Ei – The Fighters – Picatostes – Pocabroma con el perchas a cuartos y pacasa – Pura Vida – Middel Blockers (Castelldefels) i Kings of the Beach – Equipo Eric – Espiritu libre – Antitopos – Spy Guys – zona 9 – A 0 birra! -los Walking dead (Calella).

En aquesta final els equips participants hauran de disposar de llicència de vòlei platja. El Campionat de Catalunya 4×4 estarà obert a equips d’un màxim de 6 components sense cap obligació ni mínim en quant a la composició per sexe d’aquests. Les inscripcions a la Final s’han de cursar a la pàgina web www.svatour.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top