L’infantil local i CVB Barça, triomfadors del IV Torneig Vila de Premià de Dalt

Dissabte va tenir lloc al Poliesportiu Municipal de Premià de Dalt la quarta edició del torneig de menors organitzat pel CV Premià de Dalt. En aquesta edició de 2014 van participar els equips de Vòlei Rubí, Vòlei Sant Esteve i CVB Barça, en un torneig que es va dur a terme al llarg del dia davant una bona presència de públic a les graderies.

L’equip infantil del CV Premià de Dalt i el cadet i juvenil del CVB Barça van resultar els vencedors a les seves respectives categories. En la categoria infantil les locals van vèncer en la final al CVB Barça, mentre que el Vòlei Sant Esteve va fer-se amb el tercer lloc derrotant en el partit del tercer i quart lloc a l’equip ‘B’ del CV Premià de Dalt.

Pel que fa a les categories cadet i juvenil el vencedor d’ambdós tornejos va ser el CVB Barça el qual va imposar-se en totes dues edicions a un bon Vòlei Sant Esteve, qui li va posar les coses difícils als equips blaugrana. La tercera plaça a totes dues categories va anar a parar a mans del conjunt local, el qual va imposar-se al Vòlei Rubí en totes dues finals pel tercer lloc del torneig.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top