El CV Vall d’Hebron segueix liderant el Grup B de Superlliga-2 femenina

La tercera jornada de competició a Superlliga-2 femenina va portar amb si el segon cap de setmana amb ple de victòries catalanes. CV Vall d’Hebron i CV Sant Cugat van superar els seus rivals d’aquesta jornada i es situen en primera i tercera posició del Grup B de Superlliga-2 femenina.

El CV Vall d’Hebron va sumar la tercera victòria seguida de la temporada a Soria, derrotant 1-3 l’equip de la Concentració Permanent de la RFEVB. Les noies de Mariano Singer  van començar perdent el primer set davant les joves jugadores del CAEP Soria, però novament amb una inspirada Mar Arranz (28 punts), molt bé recolzada aquesta vegada per Anna Albesa amb 20 punts, i novament el treball en bloqueig de les catalanes, destacant també els quatre bloquejos de Mar Arranz, van poder remuntar el primer i aconseguir sumar tres nous punts que situen a les barcelonines en la primera posició del Grup B de la Divisió de Plata del voleibol estatal.

Per la seva banda, al Pavelló de Voleibol de Valldoreix el CV Sant Cugat va aconseguir sumar la segona victòria com a local, aquesta vegada per 3-1 davant el VP Madrid. L’equip que dirigeix Leo Passerine va refer-se del mal partit de la setmana passada en el derby català a Vall d’Hebron i va superar l’equip madrileny amb un bon treball de conjunt en el que cal destacar el partit dut a terme per Iris López-Casamitjana amb 15 punts, tres dels quals de bloqueig.

El proper cap de setmana el líder del Grup B de Superlliga-2 femenina no tindrà competició, mentre que el CV Sant Cugat es desplaçarà a la pista del C.V. Alzira, un dels equips més forts de la categoria.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top