El CV Vall d’Hebron, nou campió de la Lliga Catalana de Superlliga femenina

El CV Vall d’Hebron va derrotar ahir al vespre al Pavelló Olímpics de la Vall d’Hebron al CV Sant Boi en la final de la Lliga Catalana de Superlliga femenina. Les noies de Mariano Singer van superar en la final del torneig 3-0 al CV Sant Boi, aconseguint fer-se amb el trofeu que les acredita com a campiones, substituint en l’historial de la competició al CVB Barça.

Les barcelonines van mostrar-se sempre superiors al seu rival, amb un bon joc de conjunt en el que va destacar la seva superioritat física en la xarxa. El CV Sant Boi, que es va desfer de l’últim campió de la competició en semifinals, derrotant 1-3 al CVB Barça, es presentava a la cita després del debut amb victòria a Superlliga-2 dissabte passat davant CAEP Soria 3-2, i a dos dies del llarg viatge d’aquest cap de setmana fins La Corunya, fet que va aprofitar David Lorente per donar entrada a pista a tota la seva plantilla.

El Vicepresident de la Federació Catalana de Voleibol, Roberto Pozzato, va ser l’encarregat de fer entrega de la copa de campiones a la capitana del CV Vall d’Hebron, Anna Albesa. Ara, l’equip que dirigeix Mariano Singer prepara ja el debut a Superlliga-1 el proper 26 d’octubre a la pista del CVB Barça, un CVB Barça que es va imposar en la lluita per la tercera plaça de la competició a l’altre equip català present aquesta temporada a la Divisió d’Honor del voleibol estatal, el CV Sant Cugat, per 3-0.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top