Celebrat el primer entrenament de seleccions catalanes d’aquest 2013

El Pavelló Municipal de Premià de Dalt va acollir diumenge el primer entrenament de les dues seleccions catalanes cadets. Sota les ordres dels dos seleccionadors, Alberto Toribio, en el grup masculí, i Adrián Fiorenza, en el femení, juntament amb els tècnics que va aportar el club local, Club Voleibol Premià de Dalt es va dur a terme la primera sessió de dues hores de la temporada 2013/14.

Les dues seleccions catalanes, campiones d’Espanya el juliol passat a l’estatal de seleccions autonòmiques disputat a Valladolid, tornaven així a trobar-se en una mateixa pista de voleibol. Pel que fa a les dues seleccions infantils catalanes faran el seu primer entrenament conjunt en novembre al Poliesportiu Municipal de Sant Esteve Sesrovires.

La selecció catalana cadet femenina va comptar amb la presència de 16 jugadores, repetint presència en quant a l’últim estatal de seleccions autonòmiques les jugadores de segon any del CVB Barça, Andrea Walsh, i del CV Vall d’Hebron, Clara Barceló, així com les jugadores que es van proclamar campiones infantils a Valladolid i que debuten enguany en categoria cadet: Helena Trilla (CECELL Lleida), Andrea Bové (CV Esplugues), Julia Gutiérrez (Vòlei Sant Esteve) i Paula Yeves (CV Vall d’Hebron).

Pel que fa a la selecció catalana cadet masculina repeteixen convocatòria els campions al juliol en Valladolid, Andreu Perdices (FC Barcelona), Pau Ferrer (CV Andorra), David Crespo (CV Andorra), Pol Porta (CV Andorra) i Alejandro Bonnin (CV Andorra).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top