El Balàfia Volei Lleida incorpora un equip cadet per a la temporada 2013-2014

Dissabte es va dur a terme al Pavelló Olímpics de Lleida la presentació del Balàfia Vòlei Lleida amb la presència del Regidor d’Esports de la capital lleidatana, Txema Alonso i el president del club, Juan Campillos, qui van presidir l’acte en què també es van donar a conèixer els nous patrocinadors i col·laboradors del club.

Entre les novetats d’aquesta temporada, hi ha la incorporació d’un equip cadet, que començarà a competir aquest diumenge com a local reben la visita del FC Barcelona. L’entrenador és Agustí Tremosa i compta amb 11 jugadors, la majoria del col·legi Claver i d’altres, com el Sant Jaume o Lestonnac. Pel que fa a l’equip sènior, Mario Martínez continua entrenant l’equip, format per 12 jugadors.

S’ha de destacar la professionalització de l’organigrama del club, que tindrà les figures de director esportiu, a càrrec de Mario Martínez, i de coordinador de la base, amb Jordi Martínez, amb l’objectiu de crear i coordinar l’escola de voleibol que es posarà en marxa a mitjans d’aquest mes. El pressupost del club per a aquesta temporada és de 15.000 euros.

Després de la presentació, el Balàfia Vòlei va debutar a casa amb una victòria contra l’Estructures d’Olot, per 3 sets a 1, en la segona jornada de la Primera Divisió sènior masculina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top