El CV Torelló organitza la VI Jornda de mini vòlei Miquel Prat de Saba

El proper diumenge 26 de maig es celebra, sota l’organització del Club Voleibol Torelló, el VI Torneig de mini vòlei Miquel Pratdesaba al Pavelló Municipal d’Esports de Torelló. Una jornada lúdica i esportiva per tal de promocionar el voleibol entre tots els escolars de la comarca d’Osona.

El torneig es realitzarà en format trobada i està pensada per a nens i nenes que estiguin cursant quart, cinquè o sisè de primària en l’actual curs. Els equips estaran composats per un màxim de 6 integrants i, dins de les possibilitats, els equips haurien de ser mixtos. L’horari del torneig serà de 9 del matí a les 13 hores i hi haurà premi per als 3 equips millor classificats.

Si hi participen equips d’escoles de les comarques d’Osona, seria ideal la presència del professor d’educació física, però no és indispensable, ja que el Club Voleibol Torelló disposa de jugadors del club que poden fer d’acompanyants dels equips que així ho necessitin.

La data límit d’inscripció al torneig és el proper 20 de maig. A més, enguany tots els participants disposaran d’assegurança tramitada a través de la Federació Catalana de Voleibol. Els fulls d’inscripció s’han d’enviar per correu electrònic abans d’aquesta data a clubvoleitorello@gmail.com. Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb el club al telèfon 617164603 en horari de tarda.

 

FULL INSCRIPCIÓ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top