CECELL i Voleibol Sant Just viatgen a Mallorca en busca de l’ascens a Primera Nacional

Demà comença a Sóller, Mallorca, la Fase Final del grup B de Segona Divisió Nacional Femenina que ha de resoldre els ascensos a Primera Nacional, categoria de bronze del voleibol espanyol. EL Voleibol Sant Just i el CECELL accedeixen a aquesta fase després de ser els dos millors equips de Primera Divisió Catalana. A Sóller es trobaran amb sis equips més, provinents d’Aragó, de la Comunitat Valenciana i de les propies illes balears.

El CECELL Lleida ha quedat enquadrat en el grup A amb el Mizuno La Salle d’Aragó, l’Hamburguerix Ilicitano de la Comunitat Valenciana i el conjunt organitzador de la fase, el CVS Sóller Tours. D’altra banda, el Voleibol Sant Just, primer classificat del grup català, jugarà la primera fase al grup B amb el CV Sedavi valencià, el CV Zaragoza aragonès i el Ca’n Pep Carns i Delícies CV Portol balear.

Els dos equips catalans debutaran demà a les 12 del migdia. Les lleidetanes ho faran amb l’equip valencià del seu grup, mentre les de Sant Just iniciaran en campionat amb el CV Zaragoza. El segon partit el disputaran a la tarda, el CECELL a les 20 hores amb el Mizuno La Salle, i les de Sant Just, a les 18 hores amb el CV Sedavi. L’últim partit del grup tindrà lloc dissabte al matí on es tancaran els triangulars amb el partit restant.

Per dissabte a la tarda estan previstos els partits per la cinquena i sisena posició i també les semifinals. Ja per diumenge restarà jugar el tercer i quart lloc per aconseguir la medalla de bronze i la gran final, els dos partits es disputaran de manera simultània a les 12 del migdia. Els dos equips que aconsegueixin accedir a la final seran els que aconsegueixin l’ascens a Primera Divisió Nacional. Tots els partits es disputaran al Pavelló Son Angelats de Sóller.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top