Vilanova i la Geltrú acollirà la segona prova del CCVP Vichy Catalan Volei Tour

Encara amb la ressaca de la prova de Badalona tot es posa en marxa per acollir la segona prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour que es disputarà el proper 18 i 19 de maig a la platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú. Prop de 60 parelles van participar al torneig d’obertura del campionat i s’espera ampliar aquesta xifra en una de les seus mítiques del circuit com es la platja vilanovina.

Les inscripcions per participar a la segona parada del circuit estan obertes fins al proper dijous, 16 de maig, a les 12 del migdia. Els interessats es poden inscriure tant al Vichy Catalan com a la competició mixta amateur que es celebra diumenge en paral·lel al circuit Vichy Catalan. Com l’any passat i, com està previst a la competició d’aquest any, totes les parelles s’enfrontaran dissabte al matí entre elles i només les 8 millors de cada gènere podran seguir optant a pujar al podi de Vichy Catalan. La resta de parelles disputaran la competició Vichy Plus, en la seva pròpia competició i els seus propis premis.

Dissabte a la tarda, les 8 millors parelles per gènere del matí es trobaran amb els 8 caps de sèrie masculins i femenins, i començarà la disputa per passar a la competició de diumenge i optar a jugar la gran final del torneig Vichy Catalan. Les finals de diumenge estan establertes per les 18 i les 19 hores, tot i que al ser retransmeses en directe pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya, aquest horari encara pot variar.

El passat cap de setmana, a Badalona, es van inscriure un total de 56 parelles, 24 en categoria masculina i 32 en la femenina. Les campiones en categoria femenina van ser Ester Ribera i Lia Merteki, que després de proclamar-se campiones de Catalunya absolutes la temporada passada, han començat amb una nova victòria aquesta edició. En categoria masculina van pujar al més alt del podi la parella formada per Carlos Mora i Javi Naya.

Vilanova acollirà el proper cap de setmana el campionat en una de les seves millors platges, la platja de Ribes Roges, que es troba entre la platja d’Adarró i el port esportiu. És de tipologia urbana amb pendent suau i sorra fina. Té una llargada de 1.200 metres i una amplada mitja d’uns 170 metres, amb una superfície aproximada d’uns 204.000 m2. L’oficina de Turisme de Vilanova i la Geltrú està situada al Passeig del Carme, S/N , molt a prop de la platja de Ribes Roges on es celebrarà la segona prova del Vichy Catalan Volei Tour i on podreu trobar tota la informació necessària per ampliar la oferta esportiva del cap de setmana amb la turística i cultural.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top