El CV Sant Boi es proclama campió de la primera edició de la Lliga Aleví

El Campionat de Catalunya de Lliga Aleví mixte va tenir aquest cap de setmana al Poliesportiu Carrer Euskadi de Mataró la seva jornada de cloenda amb la realització de la Fase Final. Una Fase Final en la que van participar quatre equips, els dos primers de cadascun dels dos grups d’una competició, que en la seva primera edició federada, ha tingut la participació de vuit equips al llarg de la temporada.

El CV Sant Boi es va proclamar campió d’aquesta primera edició, guanyant 3-0 en la final a un CV Andorra format íntegrament per nois. A les semifinals les campiones van vèncer en el primer partit també 3-0 a l’equip amfitrió del CV Mataró, mentre que en la segona semifinal els andorrans van fer el propi davant l’Escola Pia Granollers Groc. En la lluita per la tercera plaça els amfitrions van derrotar a les granollerines per 3-0, finalitzant així la primera edició d’aquest torneig que la temporada vinent espera tenir més participants.

En l’entrega de premis d’aquesta fase final que va comptar amb força presència de públic, van assistir el Representant Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Voleibol, Antoni Blesa, la Vocal de Junta Directiva de la FCVb, Salut González, i el president del Club Voleibol Mataró, Àlvar Julián.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top