Curs de Nivell Avançat d’entrenador a Mataró

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de l’ Escola d’ Entrenadors, organitza un curs de Tècnic Català de Voleibol de Nivell Avançat a Mataró, amb la col·laboració del CV Mataró. Aquest curs s’impartirà “on line”, per tal de facilitar-ne el seguiment, i tindran unes hores presencials per a la part pràctica i els exàmens.

L’inici del curs serà el 26 de Juny amb l’enviament de correu electrònic amb les primeres instruccions i lliurament de documentació. Els caps de setmana del 28 i 29 de Juny, i  5 i 6 de Juliol es celebrarà la part pràctica del curs al Poliesportiu Carrer Euskadi de Mataró. El format d’avaluació serà mitjançat examen teòric y pràctic.

Els alumnes qualificats com APTES al finalitzar els cursos obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Avançat (antic Nivell-II). Per tal d’obtenir el títol definitiu, els/les alumnes hauran d’assistir a un clínic organitzat per la FCVB. Finalment hauran de presentar un certificat del club on consti que han estat entrenant durant una temporada.

Podeu trobar tota la informació relativa a aquest curs a continuació:

Informació Curs Nivell Avançat

Full Inscripció al Curs

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt