El CV Sant Boi, a l´assalt de la Copa Princesa 2015 a Madrid

De nou un equip català disputarà la Copa Princesa, competició on tradicionalment han participat equips del territori des de la seva instauració fa vuit temporades i on el CV Vall d’Hebron va proclamar-se campió el 2013, en l’edició de 2015 el CV Sant Boi disputarà per primer vegada a la seva història la fase final del torneig a Madrid.

Després d’una gran primera volta de competició al Grup B de Superlliga-2, el CV Sant Boi jugarà una de les semifinals davant el CV Torrelavega, campió d’hivern al Grup A. Les jugadores de David Lorente s’enfrontaran al CDM Entrevías de Madrid a les càntabres en la segona de les semifinals, abans les locals del VP Madrid i les tinerfenyes del Fígaro Peluqueros Haris dirimiran el primer dels duels per una plaça en la gran final de diumenge, on el campió substituirà en el palmarès de la competició a les gallegues de l’Emevé Lugo.

El CV Torrelavega és l’únic dels quatre participants que sap el que és participar en una Copa Princesa, per la qual cosa emprarà la seva experiència per apuntar cap a la final. Les deixebles d’Alejandro Rio ja van participar en l’edició copera de l’any passat, quan van arribar a la final per acabar perdent 3-0 davant l’Emevé Elide. Anteriorment, l’esquadra càntabra també va participar en la primera edició del torneig, que es va celebrar el curs 2007/08 en què el combinat de Torrelavega va concloure en tercer lloc després de caure en semifinals. A més, de les Alejandro Manuel Riu compareixen com a grans dominadores del grup A, després de completar una primera volta impecable, saldada amb deu victòries en deu partits i únicament 4 sets en contra.

Davant estarà un CV Sant Boi que després d’assolir brillantment la classificació a l’acabar en segon lloc del grup B, no vol exercir de convidat de pedra i espera emprar el seu encert col·lectiu per donar la campanada a Madrid. Les catalanes, en la seva primera participació copera, s’encomanaran al seu bon balanç d’equip i a la joventut de la seva alineació per aconseguir arribar al partit decisiu pel títol.

Els dos vencedors en les dues semifinals s’enfrontaran en la gran final, prevista per diumenge a les 12.15. Tots els partits es podran seguir en directe per streaming, a través de la plataforma de www.rfevb.com , amb l’excel·lent realització de VP Madrid.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top