La selecció espanyola juvenil de Sergi Reñé i David Crespo, a l’Europeu de la categoria

Gran noticia pel voleibol estatal. A primera hora d’aquest matí la CEV ha confirmat la noticia que la selecció espanyola juvenil masculina estarà present al Campionat d’Europa de la categoria que tindrà lloc a Turquia del 4 al 12 d’abril.

Espanya, que formava part del Grup G d’un dels vuit Preeuropeus que s’han celebrat aquest cap de setmana per tot el vell continent, va finalitzar la seva participació en segona posició després d’iniciar el torneig davant Itàlia amb derrota per 1-3. La selecció espanyola, de la que formen part Sergi Reñé i David Crespo, i en la que Álvaro Gimeno, -tots tres amb passat al programa GET Blume Voleibol-, va estar present en la preparació del torneig, van vèncer en el dos següents encontres per 3-1 davant Croàcia i 3-0 contra Lituània, fent d’aquesta manera els deures i esperant uns resultats favorables provinents de la resta de grups per a classificar a la fase final del Campionat d’Europa com un dels tres millors segons classificats.

Noticia que s’ha acabat confirmant des de la CEV aquest matí i que han rebut els components de l’equip espanyol amb immensa alegria, ja que la selecció espanyola va faltar a la cita del Campionat d’Europa juvenil fa dos anys, retornant a l’Europeu de la categoria després de la seva última participació en 2011 on va finalitzar en cinquena posició.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top