24 i 25 Gener, més formació per a entrenadors a càrrec de Miguel Fuente i Óscar Novillo

El cap de setmana del 24 i 25 de Gener serà la següent cita amb la formació dirigida als entrenadors catalans de voleibol i persones vinculades amb el nostre esport. Repetint l’experiència de l’última activitat formativa del passat 13 i 14 de desembre amb les ponències de Pep Marí i de Javier Peña, tant dissabte matí com diumenge tarda hi hauran activitats de caire formatiu.

Els ponents de la següent activitat de formació de la Federació Catalana de Voleibol seran Miguel Fuente i Óscar Novillo, actualment membres del grup de treball de l’ens federatiu i amb una contrastada experiència al món del voleibol. El responsable del grup femení GET Blume Voleibol de la FCVb obrirà la tercera activitat de formació de la temporada amb un clínic orientat a la ‘Iniciació a l’estudi estadístic’, activitat que es durà a terme dissabte al matí. Per la seva banda, el Gerent Esportiu de la FCVb, Óscar Novillo, presentarà una ponència sobre la ‘progressió dels sistemes tàctics als equips de base’, en una activitat que tindrà lloc diumenge a la tarda.

En els propers dies disposarem de tota la informació d’horaris i lloc de celebració per tal de fer-la pública als més de 250 entrenadors que exerceixen aquesta temporada a Catalunya, així com a persones interessades en participar d’aquesta tercera activitat (25€ per als NO col·legiats) formativa de la temporada 2014/15.

>> FULL D’INSCRIPCIÓ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top