Barcelona1 i Lleida s’imposen en un gran Campionat Català Provincial 2015

Olot va ser seu aquest cap de setmana del Campionat Català de Seleccions Provincials on les seleccions infantil i cadet femenines de Barcelona1 i la selecció cadet masculina de Lleida van resultar les vencedores en un torneig dut a terme amb la inestimable col·laboració del Club Voleibol Olot i de l’Ajuntament de la capital garrotxina.

Lluny dels resultats esportius, el Campionat Català de Seleccions Provincials ha servit per a recuperar una activitat històrica del voleibol català i que ha ofert al llarg del cap de setmana grans dosis de bon voleibol i de molta germanor entre els equips participants.

Dissabte, la selecció provincial de Barcelona1 va proclamar-se campiona del torneig cadet femení en imposar-se en la gran final a Barcelona2 per 2-0. La selecció dirigida per Ivan Silveiro va finalitzar el campionat sense cedir cap set en contra i mostrant-se com l’equip més sòlid del torneig, com també va demostrar en la final. En la lluita per la tercera posició Barcelona3 va ser la vencedora al derrotar a una combativa Girona, mentre que en la cinquena plaça Lleida va imposar-se a la selecció de Tarragona.

En la categoria cadet masculina la selecció de Lleida va mostrar-se imparable durant el torneig derrotant a tots els seus rivals, acabant proclamant-se campió l’equip dirigit per Jordi Martínez en derrotar 3-1 en la final a la selecció amfitriona. Tarragona va acabar en tercera posició després de derrotar a Barcelona en el partit corresponent a la lligueta de tots contra tots entre les quatre seleccions participants en aquesta categoria.

Diumenge va ser el torn del campionat infantil femení, on de nou Barcelona1 va resultar la vencedora després d’un espectacular final de partit al tie-break davant Barcelona2, repetint la final de la categoria cadet imposant-se així en el partit pel campionat la selecció dirigida per Borja Llorens. Lleida va acabar tercera en derrotar en la final de consolació a Tarragona, qui havia eliminat en la fase de grups a Barcelona3, selecció que va acabar finalment en cinquena posició derrotant a les amfitriones de Girona.

A l’entrega de medalles dels dos dies van assistir la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Olot, Mar Roca, el Gerent Esportiu de la Federació Catalana de Voleibol, Oscar Novillo, i la directiva del CV Olot, Maruixa Seoane.

FOTOS D’EQUIPS

FOTOS TORNEIG CADET

FOTOS TORNEIG INFANTIL

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top