EL CV Molins i el CV Sant Boi a la fase d’ascens a Primera Nacional

El passat cap de setmana es va disputar a Molins de Rei la Fase Final de Primera Divisió Femenina on el CV Molins i el CV Sant Boi van aconseguir les dues places d’accés a la fase d’ascens a Primera Nacional que es del 10 al 13 de maig a Altea, Alacant. El campió de la fase però va ser el CV Molins després de guanyar 3-0 a les de Sant Boi.

La final a quatre disputada a Molins de Rei va ser tota una festa del voleibol on hi van participar el CV Olot, el Cv Sant Esteve i els dos finalistes, CV Molins i CV Sant Boi. La primera semifinal la van disputar l’equip local amb les de Sant Esteve, que tot i que van aconseguir sumar el tercer set, van sucumbir a la potència i eficiència de l’equip entrenat per Alejandro Pérez. D’altra banda, les de Sant Boi es desfeien de les d’Olot pel mateix resultat, un 3-1 però amb parcials més igualats al marcador.

La gran final va ser un clar 3-0 per a les de Molins de Rei que només van patir al primer set, quan van haver d’allargar fins al punt 29 per fer pujar el primer parcial al marcador. Els dos equips van mostrar el seu millor joc, però l’atac i defensa locals van marcar la diferencia. Disputant la final de la fase final els dos equips s’asseguraven participar a la fase d’accés a la categoria de bronze del voleibol espanyol.

Un total de 9 equips participaran a la fase d’Altea. Els dos conjunts catalans debutaran a la segona jornada enfrontant-se a l’AD Miguel Catalán d’Aragó les noies de Sant Boi, mentre el primer rival de les de Molins serà el CV Pòrtol de Balears.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top