El FC Barcelona campió de la Fase Final de Primera Divisió Sènior Masculina

El FC Barcelona s’ha proclamat campió de la Fase Final de Primera Divisió Sènior Masculina en la fase disputada a Torredembarra el passat cap de setmana, 15 d’abril. Amb aquesta victòria, i conjuntament amb el CEVOL Torredembarra, segon classificat, participaran a la fase d’ascens a Primera Nacional.

Els blaugrana van guanyar la fase després de superar al l’equip local, el CEVOL Torredembarra, per 3-1 a la final. A semifinals es quedaven el CV L’Ametlla del Vallès, que perdia amb els de Barcelona per 3-1, mentre per l’altra costat el CV Monjos Pansalud Energy va arribar a posar entre les cordes als de Torrdembarra forçant el set de desempat.

Els dos primers classificats d’aquesta fase aconseguien així el bitllet per participar a la fase d’ascens al grup B de Primera Divisió Nacional, categoria de bronze del voleibol espanyol. Un total de 8 equips jugaran per aconseguir pujar de categoria a la fase que es disputarà de l’11 al 13 de maig a Fortuna, Múrcia. El FC Barcelona debutarà amb el CV Pòrtol, el dia 11 de maig a les 12 hores, mentre el CEVOL Torredembarra ho farà amb el CV Mediterráneo, també l’11 de maig, a les 10 del matí al pavelló municipal Sierra de la Pila.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top