El CV Begues presenta els seus equips amb l’esperit de consolidar i seguir creixent en el seu projec

Dissabte va tenir lloc la presentació dels equips del Club Vòlei Begues per aquesta temporada 2014-15, un club que en dos anys d’existència consolida el número d’equips. El que va començar com a eina per promocionar l’esport femení a Begues ha tingut tan bona acollida que aquesta temporada compta amb més de setanta esportistes, repartits en set equips: dos a la categoria aleví, dos a la infantil, dos a la cadet i l’equip juvenil que s’estrena enguany a competició federada, competint en la Lliga Preferent.

Familiars i amics es van apropar al Pavelló Municipal Jaume Viñas per conèixer les jugadores i donar suport al club. Enguany tots els equips del club disputen la competició escolar del Consell Esportiu del Baix Llobregat, però el Club aspira a les properes temporades incorporar més equips, a banda de l’actual juvenil, a les competicions de la Federació Catalana de Voleibol.

L’acte  va comptar amb la participació del regidor de Solidaritat i Cooperació, Cultura i Educació, Jordi Oriola, i l’Alcaldessa de l’Ajuntament de Begues, Mercè Esteve, així com de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, que va aprofitar la visita per a conèixer de més a prop l’ambiciós projecte de vòlei i ciutat del Club Voleibol Begues.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt