La Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es prepara pel llançament de la segona edició

La Federació Catalana de Voleibol convoca la segona edició de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja de clubs. L’ens federatiu català assenta les bases per al desenvolupament del segon any d’aquesta competició de platja on es pretén arribar no només a l’esportista més amateur, sinó també al jugador que es prepara per a disputar una competició d’àmbit superior a aquesta.

La Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es una competició creada per a clubs de Vòlei Platja que disposin o construeixin grups d’entrenament i que estiguin interessats en participar de la competició, o bé de grups de persones que ja practiquin vòlei platja i vulguin participar en aquesta segona edició.

El període d’inscripcions a la competició queda obert fins el proper 25 de novembre. Cada entitat participant podrà inscriure un o varis equips, acceptant-se també equips formats per jugadors que no pertanyin a cap entitat. En aquesta segona edició s’han creat fins a tres categories diferents, tot i que la primera fase i jugaran tots contra tots, formant-se els grups de Primera i Segona per nivell i resultats obtinguts en una primera fase en la que es formaran grups de sis equips i que jugaran al llarg de tres jornades. La Tercera Divisió, per la seva part, comptarà amb un format diferent, de caire més amateur i que es formarà per inscripció directe en la competició.

Reunió el proper dimecres

El Reglament i les Normes de Competició de la segona edició de la Lliga d’Hivern de clubs de Vòlei Platja és provisional, podent aportar idees i valoracions sobre aquestes al correu electrònic volei-platja@fcvolei.cat tancant de forma definitiva la Normativa de la competició una vegada celebrada la reunió amb els interessats en participar el proper dimecres 12 de novembre a les 19:00 hores a la seu de la FCVb, i així poder publicar de forma definitiva la Normativa, així com el formulari d’inscripció a la Lliga d’Hivern.

>>REGLAMENT I NORMES DE COMPETICIÓ LLIGA HIVERN

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top