El CVB Barça ja prepara el seu debut europeu a la Challenge Cup

Dimarts 25 de novembre a les 20:00 hores, en el Complex Esportiu L’Hospitalet Nord, es la data i l’hora marcada en vermell en el calendari del CVB Barça. Aquell dia el vòlei català tornarà a tenir un representant català lluitant de tu a tu amb els millors equips del vell continent. Abans, dimarts 11 de novembre, es produirà el debut oficial del CVB Barça en la Challenge Cup, enfrontant-se a Bèlgica amb l’Asterix Kieldrecht, rival de les catalanes en la Segona Ronda de la competició.

El club blaugrana ja prepara el partit de tornada davant les belgues i dijous passat van reunir-se la presidenta del CVB Barça, Georgina Tomás, i la de l’ens federatiu català, Maribel Zamora, per tal de culminar els darrers retocs de cara a l’organització de l’històric partit de tornada del conjunt català, en el que suposarà la tornada a Europa d’un equip femení de Catalunya, després de la darrera experiència del RCD Espanyola l’any 1992.

En el plànol esportiu, l’equip de Xavi Perales arribarà a la primera cita amb Europa del conjunt blaugrana després d’haver-se enfrontat dissabte en lliga al Naturhouse Ciudad de Logroño, en la que serà la cinquena jornada de Superlliga-1 femenina, a la que el CVB Barça arriba amb tres victòries consecutives en lliga davant rivals directes per entrar a la Copa SM La Reina, com són Haro Rioja Voley (3-0), Feel Volley Alcobendas (0-3) i UCAM Voley Murcia (3-2), i en un bon estat de forma per tal de plantar cara a l’actual campió de Lliga, Copa i Supercopa.

Barcelona i el voleibol català gaudiran de la competició europea de la mà del CV Barcelona Barça gràcies al suport per fer-ho possible de la Federació Catalana de Voleibol, dels seus socis i aficionats, de la Secretària General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i del FC Barcelona.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt