El CV Barcelona-Barça, subcampió d’Espanya de Vòlei Platja Sots-19

Arriben grans resultats pels nostres clubs catalans, en aquest cas des de la platja de Dumbría (La Corunya). El Club Voleibol Barcelona-Barça ha finalitzat el Campionat d’Espanya de Vòlei Platja Sots-19 de clubs en segona plaça, essent superat a la gran final pel CVP Costa Blanca alacantí. Destacar també el paper del BCE El Péndulo, en categoria masculina, que ha finalitzat l’esdeveniment en una gran cinquena plaça.

L’equip blaugrana arrancava el orneig enfrontant-se amb el Club Voleibol Leganés, a qui superava per 2-0 (21-8 i 22-20) i també feia el mateix davant l’Algaida balear per 2-1 i així finalitzar primer del seu grup. Als vuitens de final, el CVB Barça tombaria al CV Rianxo gallec per 2-0 (21-12 i 21-11) i es colava entre els vuit millors conjunts d’Espanya de la categoria Sots-19.

El partit dels quarts de final va ser un dels més complicats de l’equip en tota la competició, ja que varen haver de remuntar davant l’AD Liceo La Paz, després de cedir el primer set per 15-21. En els següents parcials, el CVB Barça va posar la directa i va endossar un 21-12 i un 15-10 final que les situava a la ronda de les semifinals. Una cosa similar va passar en la penúltima ronda, ja que el CV Ciutadella no va posar-li les coses fàcils a l’equip català, qui va haver de suar de valent per ser a la gran final (13-21/21-16 i 15-9).

A la finalíssima, el CVP Costa Blanca va ser un os dur de combatre. L’equip alacantí va sortir més endollat i va posar la directa cap al títol, enduent-se el primer parcial per 21-14, a expenses de la reacció blaugrana. Les noies del Barça no van titubejar, i van endur-se el segon set per 11-21, forçant el desempat per decidir qui es coronaria com a Campió d’Espanya. Va ser aleshores quan, amb un joc molt més seriós que en el segon parcial, el CVP Costa Blanca superava al CVB Barça per 15-9 i deixava a les nostres jugadores amb una plata que sabia pràcticament com un or. L’altre equip català en competició, el CV Sant Quirze, va finalitzar en dissetena posició.

D’altra banda, en categoria masculina, el BCE El Péndulo va obtenir una gran cinquena plaça després de fer un espectacular torneig, seguit el BSC Premià de Dalt, 21è, i l’AVA Ametlla, 25è classificat.